Menüü 15-19 dets

Söökla Dussmann - Hommik Täistera kaerahelbepuder kaerakliidega. Vaarikamoos. Või.
Lõuna Koorene kalakaste sidruni ja tilliga. Tikka Masala kastmes kanalihatükid. Tikka Masala kastmes tofu. Pasta. Riis. Peedi-piprajuuresalat. Kõrvits, hernes, kaalikas. Salatikaste. Seemnesegu. Piimatooted. Rukkileiva- ja sepikutooted. Õun.
Eine Rukkihelbe-piimasupp. Sepik sulajuustu ja tomatiga. Õun
Hommik Täistera speltapuder tšiiaseemnetega. Maasikatoormoos. Või.
Lõuna Lillkapsasupp kanalihaga. Minestronesupp veiselihaga. Valge oasupp lillkapsaga. Kakaopuding vahukoorega. Piimatooted. Rukkileiva- ja sepikutooted. Kapsas. Eine Pasta-segahakklihaga. Jogurtikaste.
Hommik Maisimannapuder kõrvitsaga. Õunapüree. Või.
Lõuna Ahjus küpsetatud sealiha mee ja rosmariiniga. Verivorst. Kikerherne-porgandi kotletid. Kartul. Ahjuköögiviljad. Hapukapsas, hautatud. Soe praeleemekaste. Peedisalat pohladega. Marineeritud kõrvits, porgand, hapukurk. Salatikaste. Piimatooted. Rukkileiva- ja sepikutooted. Piparkook. Mandariin. Eine Grillitud paprika püreesupp. Sepik kalamäärdega. Hommik Täistera odrahelbepuder. Hapukoor. Või.
Lõuna Frikadellisupp. Tomatine kalasupp Vahemere ürtidega. Tomatine aedoasupp. Hapukoor. Riisivaht õuna-astelpajukisselliga. Piimatooted. Rukkileiva- ja sepikutooted. Porgand. Eine Praetud kartulid singiga. Jogurti-laimikaste. Tomatisalat hapukoorega. Piim
Hommik Hirsihelbepuder. Kirsid. Või.
Lõuna Ühepajatoit sealihaga. Tex-mex pastavorm kanalihaga. Ühepajatoit roheliste hernestega. Tomatikaste.
Aedoad. Kõrvitsa-apelsinisalat. Peet, mais, hapukurk. Piimatooted. Rukkileiva- ja sepikutooted. Õun. Eine Porgandi-apelsinikeeks. Õuna-porgandi smuuti
Hommik Lõuna Eine Hommik Lõuna Eine